Hoe werkt het
eigenlijk met die energieën?

Werking van Energie

Dat energie bestaat dat is bekend. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Wat zou je erover kunnen leren om de kennis en inzichten in je eigen leven te kunnen gebruiken?

De huidige maatschappij is zo opgebouwd dat we vaak willen leren om op een bepaalde manier te kunnen toewerken naar een zo effectief mogelijk resultaat en bij voorkeur ook nog meetbaar en onderbouwd met analyses. Het resultaat van de inzichten en woorden die je over energie gaat krijgen van HIDDN-U kan worden samengevat in één woord: liefde.

Liefde is de kern

Liefde is de kern van alles wat zich hier op aarde energetisch afspeelt. De ontwikkeling van de mensheid in de loop der jaren heeft ervoor gezorgd dat wij verder weg zijn komen te staan van de verbinding met deze essentie. Toch is deze verbinding in de essentie / in de kern nog steeds aanwezig.

Als dit het uitgangspunt is, wat zijn dan die energetische bewegingen die wij zo moeilijk kunnen waarnemen? Energie is niets anders dan een kleurrijk geheel van verbindingen van energetische trillingen met elkaar. Dit betekent dat alles op aarde is verbonden met elkaar. Wij zijn op aarde één. Eén collectief geheel, hoewel onze waarneming ons soms anders doet vermoeden.

Maar dat klinkt vaag, denk je misschien.
Misschien zelfs wat zweverig als we het over een kleurrijk geheel hebben.
Ja, dit klinkt misschien vaag voor je omdat de zuivere pure basis van de kern elementen van energie moeilijk kan worden waargenomen. Dat je deze kern niet kunt waarnemen, komt omdat er zoveel vervuiling omheen hangt.

Samengevat is de werking van energie het geheel van kleurrijke verbindingen van energie bestaande uit trillingen die zich met elkaar verbinden. Jij maakt onderdeel uit van dit geheel met je eigen trillingen – met eigen kleuren en op een eigen energetisch niveau.