Wie is wie en wie ben jij?
Wie zijn wij allemaal samen?

Energetisch
niveau

Dat is een vraag die eigenlijk door niemand kan worden beantwoord. We weten het niet. Wellicht tref je iemand  die jou de indruk geeft dat  hij of zij het weet. Maar dat kan niet. Hier op aarde weten we niet wie of wat we zijn, doordat we zover weg zijn komen te staan van onze kern en daardoor maar beperkt kunnen waarnemen. We kunnen ons dus beter concentreren op dat wat we wél weten. En dat is dat we uit energie bestaan.

Wie of wat is de aarde in zijn of haar zijn?
Dat is een vraag die eigenlijk ook door niemand kan worden beantwoord. We weten het niet. Wellicht tref je iemand die jou de indruk geeft dat hij of zij het weet. Maar dat kan niet. We kunnen ons dus beter concentreren op dat wat we wél weten. En dat is dat de aarde uit energie bestaat. De aarde bestaat uit energetische trillingen die zich met verschillende snelheden verplaatsen. 

Jij als persoon bestaat dus uit energie met een geheel eigen energetisch niveau van trillingen die zich met elkaar verbinden. Ook de aarde bestaat uit energie met een geheel eigen energetisch niveau van trillingen die zich met elkaar verbinden. Alle energetische niveaus – elk individu op aarde en de aarde zelf – hebben een eigen type trilling, met een eigen kleurpallet. En dit is het punt waar het interessant wordt. 

Energetische niveaus blijven zich bewegen en verplaatsen

Liefde is de kern van alles wat zich hier op aarde energetisch afspeelt. Die liefde is altijd zuiver en puur. Liefde beweegt zich op een hoog niveau van energie. De energie van de aarde zal altijd terug willen naar het energetische niveau wat bij die zuivere vorm hoort. Voor de aarde zelf betekent dit op energetisch niveau niet zoveel. Als de trillingen te laag worden, dan is het gewoon een soort van simpele aanpassing van het niveau van de energie waar de aarde automatisch naartoe zal bewegen.

De persoonlijke energetische niveaus bewegen en verplaatsen zich voor elk individu met een andere trilling. Ieder mens kan met zijn of haar eigen persoonlijke energie in een hoge trilling zitten of een lage trilling.
Voor mensen die een hoge trilling hebben, daarbij kun je ook aan de term hoog sensitiviteit denken. Het kan goed zijn dat iemand die hoog sensitief is, vaker een wat hogere trilling van energie heeft. Bij deze groep mensen is vaker een ruimere bewustwording aanwezig. Een lagere trilling dat zijn mensen met een lagere sensitiviteit. Het is dan lastiger om contact te maken met de eigen gevoelens, lastiger om deze aan te raken. Mensen met een lagere sensitiviteit zijn mensen met een nog verder te ontwikkelen bewustwording, niet geheel zuiver en niet goed in staat om liefde te voelen of door te geven. Ook kan het verleidelijk zijn voor iemand die van zichzelf zegt dat hij of zij altijd vrolijk is om te denken dat hij of zij een hoog energetisch niveau heeft. Dit is onjuist. Energie werkt grotendeels op een onbewust niveau. Het gaat om de kern en vrolijk gedrag kan ook een masker zijn.